Ostrza do żeberek LUTZ
Opis
Ostrza do żeberek renomowanej firmy Lutz wyróżniające się stopami stali najwyższej jakości o twardości dopasowanej do potrzeb klienta.
Stosowane w przetwórstwie mięsnym, do cięcia kości żeber, oddzielania mięsa od kości oraz do precyzyjnego przecinanie warstw tłuszczu i mięsa (np. żeberka, kotlety). Charakteryzują się ostrym czubkiem oraz wklęsłym ostrzem.
Zalety użytkowania ostrzy Lutz:
- minimalizowanie strat mięsa przy rozbiorze/obróbce
- zwiększona wydajność pracy
- wydłużona żywotność ostrzy
- wymiary: długość ostrza 40 mm, szerokość 16 mm, grubość 0,50 mm
- sprzedawane w opakowaniu po 5 sztuk
Kod produktu: 16 P
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.